Gjithçka rreth Wearables ose teknologjisë së veshjes

Na është dashur të presim deri në këtë dekadë për të parë fillimin në nivelin e përdoruesit teknologji e veshjes. Se ha necesitado una cierta madurez tecnológica para que empiecen a ser posibles los dispositivos “;vestibles”;. El término viene de “;wear”; në Anglisht (veshin), prandaj përkthimi al castellano de “;vestible”;.

teknologji e veshjes

Sot tashmë ka një numër të madh të produkteve të këtij lloji., për shembull, las shirita aktiviteti ose byzylykë, ndoshta e para nga këto pajisje që mund të konsiderohen nga familja. Këto pajisje të veshur nuk kufizohen vetëm në analizën e rrahjeve të zemrës, nëse jo se janë në gjendje të japin informacion të pafund në lidhje me aktivitetin fizik që ne po bëjmë. Një shtesë e shkëlqyer për njerëzit që përpiqen të bëjnë një jetë më të shëndetshme me aktivitet fizik.

Gjithashtu, syze të realitetit virtual (vr) janë gjithnjë e më të kërkuara në sektorin e lojërave video, si për konsolat e lojërave ashtu edhe për telefonat inteligjentë. Cfare ka me shume, ne fushen e syze inteligjente, pas përpjekjes së parë të dështuar nga Google, duket se modelet e para të prodhuesve të tjerë kanë filluar të shfaqen. Ata kanë një pamje më të ngjashme me syzet normale.

Por sot, nëse duhet të përcaktoni disa pajisje të veshura që po zgjerohen, Kjo është orë inteligjente ose orë inteligjente. Siç tregon fjala, orët inteligjente janë orët që integrojnë shumë nga teknologjia e telefonave tanë inteligjentë. Kjo ofron një numër të pakufizuar mundësish, me aftësi të plota aplikimi, teknologjia e ekranit, sensorë, njohja e të folurit. Një gjobë, mundësi të pafundme që po çojnë në përdorimin gjithnjë e më të zgjeruar të këtyre pajisjeve të veshshme si një plotësues për telefonat tanë inteligjentë.

Në gjithçka që lidhet me aktivitetin sportiv ka mundësi të pafundme brenda idesë së veshjeve inteligjente që shërbejnë si një mjet trupi në sport.. Aftësia për të zhytur është një tjetër karakteristikë që i bën ato ideale për aktivitetin ujor. Ky eshte vetem fillimi, Ne jemi spektatorë të një ndryshimi teknologjik që do të ndryshojë totalisht jetën tonë.A guxoni t'i bashkoheni ndryshimit??

Cilat janë pajisjet më të suksesshme të veshjes në vitin 2020?

Lajmet e pajisjeve të veshura, padyshim që sot kalon nëpër të gjithë gamën e orëve inteligjente dhe brezave inteligjentë. megjithatë, në mënyrë të pandalshme ka gjithnjë e më shumë pajisje të veshura në treg.

  • Los Smartwatchs, patjetër, ato janë pajisjet më të suksesshme dhe më të përhapura në treg sot.
  • Smartband ose byzylykë inteligjentë, ishte origjina e orëve inteligjente. Përdorimi i tij kryesor është i orientuar në gjendjen fizike, sportin dhe shëndetin. Këto karakteristika u përvetësuan nga orët inteligjente. Për gjithë këtë, shtoi estetikën më elegante të orëve klasike, si dhe mijëra funksionalitete të ngjashme me një Smartphone.
  • Syzet e realitetit virtual, ato gjithashtu përbëjnë një pajisje të veshur që ka gjithnjë e më shumë përdorues. Në botën e videolojërave dhe filmave, duke qenë në gjendje të zhyteni pothuajse në një nivel real brenda lojës tuaj, po shkakton gjithnjë e më shumë interes dhe ndjekës. Brenda syzeve VR ka edhe ato të realitetit të shtuar, që edhe pse nuk janë aq të njohur, në nivel industrial ato janë tashmë mjete unike në shumë industri. Në nivel vendor, ende nuk është shfrytëzuar me kapacitet të plotë.. Imagínate la inteligencia artificial proporcionando la información que necesitas del mundo real con unas gafas…;
  • Los Telefonat inteligjentë, ne të gjithë kemi një dhe praktikisht nuk mund të jetojmë pa to. Sot telefonat celularë janë shoqëruesi ynë ditën dhe natën, dhe kjo është arsyeja pse këshillohet të zgjidhni mirë përpara se të blini.
  • Unaza inteligjente NFS. Këto pajisje janë relativisht të reja, megjithatë, teknologjia e zhvilluar tashmë në orët inteligjente është e pranishme në këto pajisje. Ne nuk dimë për të ardhmen e këtyre unazave të veshura, meqenëse ato ende kanë filluar të shesin.

hidhini një sy kësaj përzgjedhja e pajisjeve më të shitura të veshjes:

Orë e zgjuar, orën inteligjente

cila është ora inteligjente më e mirë

Los orët inteligjente janë pajisjet më të përdorura dhe më të zgjeruara sot. Falë të gjitha funksionaliteteve dhe teknologjisë së tij, Ata nuk janë vetëm një plotësues ideal për celularin, duke ofruar rehati në momentet kur nuk mundemi ose nuk na pëlqen ta marrim telefonin.. Cfare ka me shume, ato po ofrojnë një pafundësi funksionesh që kanë kuptim më vete. Ata po zënë një pozicion të rëndësishëm në listat e pajisjeve tona të përditshme.

Markat kryesore si Samsung, Fitbit, Xiaomi, Huawei, Garmin, Asus ata po bëjnë përpjekje për krijimin e modeleve të këtyre pajisjeve gjithnjë e më të kompletuara. Të gjithë ata mbështeten në fuqinë e versionit të sistemit operativ Google për këto vegla., dyqani i Aplikacioneve.

Cfare ka me shume, një pjesë e madhe e modeleve të këtyre orëve nuk janë më të orientuara nga aktiviteti fizik, për shkak të numrit të madh të funksionaliteteve. Kjo ka bërë që shumë modele të paraqesin një estetikë mjaft elegante dhe plot stil.. Mund të keni një model mode që përshtatet me çdo ditë apo situatë, pasi mund t'i ndryshoni sferat e tij duke iu përshtatur çdo momenti.

Përveç orëve inteligjente, byzylykun e veshur, byzylykë të zgjuar ose brezat e zgjuar, Janë një tjetër alternativë, ndoshta më e fokusuar në kapacitetin sportiv dhe më pak në kërkesat e një ore klasike..

Edhe pse ata ndajnë një pjesë të madhe të funksionaliteteve të orëve inteligjente, estetike e saj, aplikacionet tuaja dhe funksionalitetet janë të fokusuara ekskluzivisht në shëndetin dhe sportin. Kjo i bën ata një vegël shumë të fuqishme për stërvitje dhe ushtrime fizike..

Si për funksionet e tij sportive, si aplikimet e tij të orientuara drejt shëndetit, ose si një plotësues i punës sonë të përditshme, ata po i bëjnë këto pajisje të veshshme një vegël që duhet marrë parasysh. Një gjobë, një pafundësi funksionesh, shoqëruar nga një përfundim gjithnjë e më cilësor, edhe luksi,

Brenda seksionit tonë të orëve inteligjente mund të gjeni të gjithë informacionin që ju nevojitet:

Syzet VR, Realitet virtual

Realiteti virtual ka bërë një hap përpara falë komercializimit të Syzet VR. Syzet e realitetit virtual ju lejojnë të jetoni në vetën e parë një realitet të krijuar nga një pajisje. Falë lenteve dhe/ose ekranit të integruar dhe afërsisë me sytë, ndjenja është të jetosh atë realitet.

Cfare ka me shume, zbuloni lëvizjen tonë me sensorë që e aplikojnë atë në imazhin që po shohim. Ato gjithashtu përfshijnë shpesh kufje për të ofruar përvojën më të mirë rrethuese.. Ka aplikime të panumërta aktuale dhe të ardhshme, edhe pse është e vërtetë që është në PC apo video lojëra ku janë shumë të kërkuara.

gafas vr

po ashtu, ka disa lloje të syzeve VR, si për telefonat inteligjentë, ashtu edhe për PC dhe konsolën e lojërave video. Por ata nuk qëndrojnë vetëm aty, fusha të tjera po ushqehen me këtë teknologji (dronët, kinemaja, Shëndeti,..)

Në hyrjet e mëposhtme do të jeni në gjendje të dini detajet e ku përdoren llojet e ndryshme të syzeve VR, ku mund t'i blini dhe shumëllojshmërinë e çmimeve që ekziston, si t'i përdorni ato apo edhe përmbajtje multimediale për të qenë në gjendje të testoni syzet tuaja:

Telefonat inteligjentë. Informacion dhe analizë

estudio y análisis de smartphones

Nëse ka një pajisje par excellence sot që, megjithëse nuk është një pajisje e veshur si e tillë, është e lidhur ngushtë me funksionimin e çdo vegël, ky është smartphone. Duke pasur parasysh rëndësinë e tij në ditët tona, telefoni inteligjent është pajisja bazë me të cilën janë lidhur shumë pajisje të veshura për të përfunduar funksionimin e tyre.

Është për këtë arsye që në faqen tonë do të ofrojmë informacione rreth telefonave inteligjentë. Ne do t'ju mbajmë të përditësuar vazhdimisht me informacionin e cili është smartfoni më i mirë që do të ishim të interesuar të blinim. Përveç kësaj, ne do të fokusohemi në një gamë çmimesh mesatare, duke kërkuar për opsionet më të mira brenda asaj gamë të telefonave më të lirë.

Siç është komentuar tashmë, ka syze të panumërta VR për telefonat inteligjentë. Telefonat inteligjentë duhet të kenë një xhiroskop për të shijuar realitetin virtual. Tjetra Ne ofrojmë të gjithë informacionin mbi konfigurimin dhe përdorimin e xhiroskopit të celularit tuaj për të shijuar realitetin virtual

Lidhjet e mëposhtme në telefonat inteligjentë duhet t'ju interesojnë në lidhje me pajisjet e veshura:

syze inteligjente

syze inteligjente

një fushë tjetër me shumë aplikacione dhe mundësi që sapo ka filluar tani është teknologjia e realitetit të shtuar.

Ai konsiston në përzierjen e vizionit të botës reale me një botë virtuale përmes një mjeti të tillë si syzet. Prodhon një pasurim të vizionit real me çdo të dhënë apo aplikacion që mund të mendojmë.

Me këtë aftësi për të futur çdo informacion vizual në realitet, ju mund të krijoni çdo aplikacion dhe përvojë në kohë reale, kështu që mundësitë janë të pafundme:

Më poshtë ndajmë të gjithë informacionin rreth realitetit të shtuar dhe si të filloni ta përjetoni atë dhe aplikimet e tij

 ;

vizitoni blogun tonë

Referencat e jashtme: